Met liefde ondersteunen

Tijdens de zomerperiode in juli 2019 reizen we door de heuvels van Judea. Het is er bloedheet, gevoelsmatig 50 graden en alleen binnen in de auto met de airco vol aan, is het erg aangenaam. Judea is prachtig met zijn glooiende heuvels en dalen. Er zijn weinig mensen buiten, maar we zien de stacaravans op de heuvels staan waar joodse gezinnen wonen met veel kinderen. Het zijn de pioniers die wonen op de heuvels van Judea.Het zijn arme mensen die niet meer bezitten dan de stacaravan waar ze in wonen.  Het zijn de mensen die gehoor geven aan de oproep van de God van Israel om het land te gaan bewonen die Hij hun duizenden jaren eerder had gegeven als erfdeel. We komen in contact met een paar prachtige joodse vrouwen Norel en Einav die vreugde in hun hart hebben en toch heel veel verdriet hebben gekend. Ze zijn getekend door wat ze hebben meegemaakt. Norel is haar man verloren door een aanslag, Einav heeft een groot gezin van 10 kinderen en woont met haar man in een grote vrachtwagen. Ik stel me de vraag, hoe kan een gezin op deze manier leven zonder stromend water en elektriciteit?

Constant zo dicht op elkaar lip zitten? Ik kan het me niet voorstellen hetzelfde te moeten ondergaan met onze kinderen. Toch bespeur ik een groot innerlijk geluk en een groot vertrouwen op Hashem. Einav maakt heerlijke producten van ingrediënten die ze direct uit de rijkdom van het veld haalt. Duizenden planten en bloemen en kruiden gebruikt ze voor haar heerlijk ruikende zeepjes die niet alleen super hydraterend en verzorgend zijn maar ook nog eens beter voor je lichaam. Er zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten in en geen chemicaliën. Ook maakt ze nog veel meer huidverzorgende crèmes voor gezicht en lichaam met behulp van wat de prachtige natuur haar aanreikt. De mensen die hier wonen hebben het zwaar. Ze vallen onder een ander administratief systeem dan de rest van Israel. De normaalste zaken zijn hier bijna niet te realiseren en op hulp hoeven ze dan ook niet te rekenen, behalve dan voor veiligheid, want daar zorgt het leger voor, maar dat geeft helemaal geen garanties.

God houdt van Zijn volk en heeft mij in mijn hart gelegd om om te zien naar Zijn volk om hen te helpen. Daarom waren wij daar op dat moment. Het gebed van deze twee vrouwen was geweest dat Hashem naar hun zou omzien en voor hun zorgen. Onze God werkt door mensen heen en bracht ons samen en vanaf dat moment ontstond er een prachtige speciale band. Einav liet ons haar prachtige producten zien en vertelde ons uitvoerig waar ze voor bedoeld zijn. Diep onder de indruk hebben we terplekke wat producten gekocht en thuis gebruikt. Nu willen we niks anders meer. Tientallen mensen hebben de producten sindsdien gebruikt en merken echt verschil. De huid voelt zachter aan en niet meer droog. Oneffenheden op de huid verdwijnen, zoals bijvoorbeeld bultjes, pukkeltjes en acne.  Einav maakt op dit moment producten voor Road60, je kunt ze vinden in de webshop. Oké , ze zijn misschien iets duurder maar je krijgt er een geweldig product voor terug. Nóg belangrijker is, dat je een gezin helpt en ondersteunt die het al heel zwaar hebben en net dat beetje kunnen gebruiken om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Help ons met deze opdracht door in deze webshop producten te bestellen. Het is geen gift, want je krijgt er daadwerkelijk iets geweldigs voor terug! Klik op deze LINK voor haar producten  Troost troost Mijn volk.

Einav wil zichzelf ook graag voorstellen aan jullie:

Mijn naam is Einav en ik ben geboren in het Israëlische stadje Beer Sheva. Toen ik 11 jaar werd verhuisde ons gezin naar Ein Zivan een kibboets in de Golan Hoogten. Daar ontmoette ik mijn man Eitan en leerden we God kennen. God heeft ons gezegend met 10 kinderen in de leeftijd van 9 jaar tot 29 jaar.  Ook zijn we opa en oma en hebben een kleindochter die 5 jaar oud is.

Eitan en ik wonen nu 17 jaar in een grote vrachtwagen waarbij we een nomadische leven leidden in het bijbelse hartland. Het was hier waar ik de geheimen leerde kennen van de prachtige bloemen en planten die hier groeien. God heeft de flora gevuld met stofjes die een helende en verzorgende werking hebben en daar heb ik mijn missie van gemaakt. Het heeft me ertoe aangezet om meer te leren over het gezond maken van mensen gebruikmakend van de verborgen kracht van bloemen en planten. Wij wonen nu in de judeese bergen waar ik elke dag bezig ben met het zoeken naar prachtige planten om er prachtige producten van te maken die ons lichaam verzorgen.

Ik zegen jullie, heb het goed!

Einav