Disclaimer

Road60 aanvaardt geen aansprakelijkheid op welke wijze dan ook, voor het gebruik van de op deze site gepubliceerde voorbeeldbrieven en alle andere inhoud.

Road60 besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Road60 geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. De via de website verspreidde informatie is slechts informerend van aard. Road60 accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Road60 worden gewijzigd of verwijderd. Indien op deze website links zijn aangebracht, die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Road60 op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Road60 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert.

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen onder creative common-licenties of eigen gemaakte foto’s. Road60 is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen welke op deze website beschikbaar worden gesteld. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Road60 behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Road60 de toegang tot de webpagina monitoren.