Missie en visie

Onze missie: het fysiek en geestelijk ondersteunen van Israëlieten uit het Bijbelse hartland

Road60 is een christelijke onderneming ontstaan uit het diepe verlangen om gehoor te geven aan de oproep uit de bijbel om Israëlieten te ondersteunen die het moeilijk hebben in het Bijbelse hartland. Wij hebben dankzij de Israëlieten het geschenk van het evangelie ontvangen en daarvoor willen wij iets teruggeven. Road 60 doet dit door diverse producten van hoge kwaliteit in te kopen van kleine ondernemers in deze gebieden waardoor ze een mogelijkheid krijgen een goed bestaan op te bouwen. Deze producten willen we in Nederland verkopen aan klanten die zich nauw verbonden voelen met deze Bijbelse opdracht en klanten die gaan voor het beste product in zijn klasse. Road60 stelt zich als doel om de relatie van christenen met Israel te versterken en te zorgen voor een positieve beeldvorming van dit land. We willen duidelijk maken dat er een grote verbondenheid bestaat tussen Israel en Nederland en dat we daar samen van kunnen profiteren.

Onze visie: een sterke geestelijke en economische relatie met het Bijbelse hartland

“Bijdragen aan het herstellen van de relatie met Israel die veel te lijden heeft gehad in het verleden. Vervullen van de profetie uit Genesis 12, “Wie Israel zegent, zal gezegend worden”.

Hoewel zij het graag hebben gedaan, is het eigenlijk niet meer dan hun plicht. Zij hebben van de gelovigen in Jeruzalem iets geestelijks gekregen: het goede nieuws over Jezus Christus. Nu, dan moeten zij de gelovigen in Jeruzalem iets natuurlijks teruggeven: een bijdrage in hun levensonderhoud.

Romeinen 15:27