Openluchtdienst Burgum “Wetter & Wille Park”

Het blijft in deze tijd belangrijk om samen te komen als Gemeente van Christus en onze Here groot te maken door middel van zingen en het delen van Zijn Woord.

Road60 organiseert om die reden deze keer een openluchtdienst op het “Wetter & Wille Park” in Burgum. Specifieke locatie is de ijsbaan/skeelerbaan! Je bereikt de ijsbaan via de Prins Bernhardstraat, je neemt vervolgens de inrit naar het Politiebureau en als je doorrijdt kom je vanzelf op het parkeerterrein van de ijsbaan.

Iedereen is van harte welkom. De dienst zal het karakter hebben van een kerkdienst met een spreker en muziekbegeleiding, alleen dan in de buitenlucht zodat we samen kunnen zingen in de naam van Jezus. In verband met de corona-regels is het nodig dat iedereen zich van te voren aanmeldt. De toegang is gratis, maar natuurlijk hebben we te maken met kosten voor het organiseren van de dienst. Daarom is er bij het aanmelden een digitale collecte om de onkosten te dekken. Voel u vrij om hier uw eigen bijdrage in te kiezen.

Ijsbaan-Burgum

Agenda

Kom samen God aanbidden en geef je op!

Na het versturen van de aanmelding word je doorgestuurd naar een digitale collecte. Je kunt daar een vrijwillige bijdrage doen, om de onkosten van het evenement te dekken. Bij stap 3 van de collecte kun je kiezen voor kaart (betalen met creditcard) of bankoverschrijving (betalen met iDeal). Standaard wordt de optie kaart getoond.
Road 60 logo
Sjoerd van der Wiel, uitzicht op de Masada